Notícies
21/02/2020

La Bibliogràfica en Medicina Intensiva (BMI), en aquesta segona edició, es consolida com una cita anual de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC). Es va celebrar ahir a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró i es van presentar les 22 publicacions de l’any 2019 que han estat considerades rellevants pels experts en diferents matèries.

...
17/02/2020

Es tracta del Màster i del Postgrau en Alteracions de la Deglució, on participen el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’European Society for Swallowing Disorders (ESSD). És una formació multicèntrica que ha reunit aquest mes de febrer a un grup de 25 professionals d’arreu que estan fent la part pràctica durant tres setmanes a l’Hospital de Mataró.

...
11/02/2020

Al 2019 es va assolir la xifra màxima de donacions en el centre, amb un total de 466 donacions de sang i 124 donacions de plasma, consolidant-se així com el punt de referència per als donants de la ciutat de Mataró i de les poblacions properes.

...
07/02/2020

En el marc de la política de Responsabilitat Social, el Consorci Sanitari del Maresme aposta per promoure una mobilitat més sostenible, saludable i responsable, proporcionant als treballadors un aparcament vigilat a l’Hospital de Mataró. L’espai té una capacitat per a 24 places de bicicletes i patinets, 12 d’elles amb endolls per carregar de forma gratuïta.

...