Actualitat

Notícies

Formem especialistes en cirurgia ambulatòria

Formem especialistes en cirurgia ambulatòria

Oberta la inscripció de la segona edició del Curs d'especialització en CMA (Cirurgia Major Ambulatòria) que organitza el Consorci i que s'iniciarà el mes d'octubre.

[ Llegir més Formem especialistes en cirurgia ambulatòria]
Tesi doctoral de Cristina Surís

Tesi doctoral de Cristina Surís

Cristina Surís, infermera del Consorci, va realitzar la setmana passada la lectura i defensa de la seva tesi titulada "Títol de la tesi: "Estudi de la prevalença i descripció d'un nou mètode diagnòstic per a l'ili paralític postoperatori".

[ Llegir més Tesi doctoral de Cristina Surís]
L'Hospital de Mataró finalitza la segona fase d'obres per ampliar el bloc quirúrgic i disposar d'un nou hospital de dia oncològic

L'Hospital de Mataró finalitza la segona fase d'obres per ampliar el bloc quirúrgic i disposar d'un nou hospital de dia oncològic

Els serveis mèdics s’han traslladat de la planta baixa a la planta -2, una àrea de treball més gran, millor dotada tecnològicament i amb llum natural (és l’espai on abans hi havia l’arxiu d'històries clíniques) i està previst que a la tardor el servei de rehabilitació es traslladi també a la planta -2.

[ Llegir més L'Hospital de Mataró finalitza la segona fase d'obres per ampliar el bloc quirúrgic i disposar d'un nou hospital de dia oncològic]

Reserva't la data: parlem del suïcidi

El Consorci, en col·laboració amb l'associació mataronina Mans Amigues i l'Ajuntament de Mataró, organitza una taula rodona el 9 de setembre per commemorar el Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi.

[ Llegir més Reserva't la data: parlem del suïcidi]

Infermeres i auxiliars participen en la millora de la planificació de la seva feina

L'àrea de planificació d'infermeria ha iniciat un procés conjunt amb professionals per millorar-ne l'accessibilitat i apropar la seva activitat a les persones a qui dona servei.

[ Llegir més Infermeres i auxiliars participen en la millora de la planificació de la seva feina]

Beca PERIS per al projecte de millora del diagnòstic i tractament de la incontinència fecal en les dones de Mataró

Es tracta d'una malaltia infradiagnosticada i infratractada, que pateixen entre un 5 a un 15% de la població, principalment dones, i que afecta molt negativament a la seva qualitat de vida.

[ Llegir més Beca PERIS per al projecte de millora del diagnòstic i tractament de la incontinència fecal en les dones de Mataró]

Esdeveniments

Sessió informativa online per a futures mares o parelles: "Atenció al naixement a l'Hospital de Mataró"

Sessió informativa

El darrer dimarts de cada mes, l’Hospital de Mataró realitza una sessió informativa online per assesorar i resoldre dubte a futures mares o parelles sobre l’atenció al naixement a l’hospital.

De 10.00 a 11.30 horesOnline

Celebració del Dia Mundial per a la prevenció del suïcidi

Acte

El proper 9 de setembre a la sala d'actes de l'Hospital de Mataró se celebrarà el Dia Mundial per a la prevenció del suïcidi amb la taula rodona: "Creem esperança amb accions".

De 12.00 a 14.00 horesSala d'actes de l'Hospital de Mataró