Actualitat

Notícies

El Consorci recupera l'equilibri econòmic

Aquesta setmana es presenta al Consell Rector una proposta de tancament econòmic del 2020 que, un cop validat per l'auditoria anual de comptes, permetria sol·licitar al Departament d’Economia i a la Comissió interdepartamental la recuperació de l'autonomia de gestió que el Consorci va perdre fa cinc anys.

[ Llegir més ]
Personal de Farmàcia de l'Hospital de Mataró preparant les dosis de la vacuna de Moderna

Són segures les vacunes de la covid?

La seguretat d’aquestes vacunes, que s’han desenvolupat en menys d’un any, és un dels principals dubtes que poden surgir a l'hora de prendre la decissió de vacunar-se. Lluís Campins, cap del Servei de Farmàcia del Consorci Sanitari del Maresme, ens explica en aquest vídeo el procés d’aprovació de les vacunes i de la seva seguretat.  

[ Llegir més ]

Mataró, entre els primers hospitals que rebran la vacuna de Moderna a Catalunya

Està previst que a finals d'aquesta setmana es rebin les dosis necessàries per a vacunar a tots els professionals del Consorci que encara no ho han fet.

[ Llegir més ]

Els professionals del Consorci es comencen a vacunar contra la covid

El Departament de Salut ha accelerat la campanya de vacunació i s'han començat a administrar les dosis de la vacuna de la covid-19 als professionals sanitaris que actuen en primera línia, en paral·lel als usuaris de residències i treballadors d'aquests centres. 

[ Llegir més ]

La Mia Valentina ha estat el primer nadó a l’Hospital de Mataró aquest 2021

Ha nascut a les 1.48 hores del dia 1 de gener, amb un pes de 3,610 kg, i és filla de la Cinthia Raquel i en Gerardo Ramon.

 

[ Llegir més ]

Faristols solidaris, vols fer la teva aportació a la campanya “+Salut x a un futur millor”?

En diferents punts de Mataró trobareu instal·lats una desena de faristols solidaris per recollir donatius de la campanya "+Salut x a un futur millor - Superem junts la Covid al Maresme". Es tracta d'uns TPV que Banc de Sabadell posa a disposició d'entitats i institucions, per recollir donatius com a recolzament per a l'obtenció de recursos per als seus projectes.

[ Llegir més ]

Es restringeixen les visites als pacients ingressats per prevenir contagis de Covid-19

Amb l'objectiu de protegir els pacients ingressats d'un possible contagi de Covid-19, es restringeixen temporalment les visites a les unitats d'hospitalització de l'Hospital de Mataró. Només estan permeses les visites en casos concrets: final de vida, part, infants ingressats i usuaris de la targeta "CUIDA'M".

[ Llegir més ]

Mascaretes solidàries contra la covid, el millor regal de Reis al Mataró Parc

El Consorci ha posat en marxa la venda de mascaretes a fi de recaptar fons per paliar l’impacte de la covid a la comarca i finançar els projectes de recerca que desenvolupen els nostres professionals sobre aquesta malaltia i, sobretot, les seves seqüeles. Són mascaretes reutilitzables, de teixit certificat, còmodes i disponibles en sis dissenys exclusius i dues talles, de nens i d’adults. Només es poden comprar al Mataró Parc, que dona suport a la campanya amb la cessió gratuïta d’un estand.

[ Llegir més ]

Vídeo de tancament de la campanya "El Menjar cura!"

Tot just fa un any que es va celebrar el sopar de gala que tancava la campanya solidària "El menjar cura!" i que, gràcies a les desenes de persones i entitats que es van implicar, s'hi van recaptar 50.000 euros. Aquests diners s'han destinat a dos projectes per diagnosticar la disfàgia i adequar les dietes en dos col·lectius vulnerables de la nostra comarca. A continuació podeu veure tot el que es va fer i es va aconseguir amb aquesta campanya solidària.

[ Llegir més ]