Actualitat

Notícies

Ofertes de treball d'infermeria: puntuacions definitives i procés d’adjudicació

En el document adjunt a la notícia trobareu les llistes de puntuació definitives de les ofertes de treball d'infermeria del Pla de Garantia d'Estabilitat d’Ocupació, de la convocatòria pública de referència CSM059-20 i de la convocatòria de promoció interna CSM060-20.

[ Llegir més ]

A partir de dilluns es restringeixen les visites als pacients ingressats per prevenir contagis de Covid-19

A partir de dilluns 26 d’octubre, i amb l'objectiu de protegir els pacients ingressats d'un possible contagi de Covid-19, es restringeixen temporalment les visites a les unitats d'hospitalització de l'Hospital de Mataró i de l'Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Només estan permeses les visites en casos concrets: final de vida, part, infants ingressats i usuaris de la targeta "CUIDA'M".

[ Llegir més ]

Vols conèixer quin tipus d’atenció al naixement oferim a l’Hospital de Mataró?

L'últim dimarts de cada més, l'Hospital de Mataró posa en marxa unes sessions informatives online per assessorar a les futures mares i parelles que vulguin que els seus fills neixin al nostre centre. La propera sessió serà dimarts 27 d'octubre de 10.00 a 11.00 hores. 

[ Llegir més ]

Què vam fer el 2019 al Consorci? La resposta, a un cop d’ull des de qualsevol dispositiu

D'acord amb la tendència que s'observa al nostre entorn, el resum anual d'activitats (la tradicional Memòria) adquireix un format senzill, sintètic i sense paper, adaptat a la visualització des del mòbil, i que permet situar ràpidament al lector sobre qui som i què fem al Consorci.

[ Llegir més ]

L’Hospital de Mataró amplia la capacitat de l’UCI

La Unitat de Cures Intensives passa de 14 a 22 llits per respondre de forma més eficaç i flexible a un augment sobtat de malalts crítics al Maresme. L'ampliació també respon a la necessitat creixent de cures intensives que s'observa entre els pacients hospitalitzats amb diferents malalties

[ Llegir més ]

Ofertes de treball d'infermeria: puntuacions provisionals

El passat 10 de juliol es van publicar les ofertes de treball d'infermeria del Pla de Garantia d'Estabilitat de l'Ocupació que consoliden 120 llocs de treball. En el document adjunt a la notícia trobareu les llistes de puntuació provisional de la convocatòria pública extraordinària d'infermers/es d'acord amb la Llei 3/2017 i la llei 6/2018 de pressupostos generals de l'Estat en relació al pla d'estabilitat d'ocupació, i de la convocatòria pública de referència CSM059-20.

[ Llegir més ]

La Referent Covid per a les escoles als Equips d’Atenció Primària del Consorci

Els equips de Mataró Centre, Cirera Molins i Argentona compten amb un professional administratiu referent Covid per als centres educatius, el qual fa de nexe entre les escoles de la seva àrea d'influència, el Servei de Vigilància Epidemiològica Territorial i el propi CAP.

[ Llegir més ]

Comença una nova edició del Màster i Postgrau en Alteracions de la Deglució

Es tracta d'un programa internacional que ofereix la Fundació Salut del Consorci Sanitari del Maresme i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que aquest any, donada la situació actual, serà 100% online. Inclou un seguit de sessions pràctiques online.

[ Llegir més ]

Un cop d’ull: 700 maresmencs són diagnosticats cada any d’osteoporosi

Els especialistes del Consorci Sanitari del Maresme realitzen cada any més de 1.500 densitometries per diagnosticar aquesta malaltia que causa, al nostre país, una fractura òssia cada tres segons.

[ Llegir més ]