Centres

Residència Sant Josep

Contacta’ns

Muralla de Sant Llorenç, 15

08301 Mataró

Tel. 937 902 618 / Fax 937 908 453

Com arribar

Horari del centre

De dilluns a diumenge, de 7.30 a 21.30 hores.

Història

La Residència Sant Josep és un centre situat al centre de Mataró, en un edifici modernista que data de l'any 1912, i té una superfície construïda de 2.050 m2, distribuïda en quatre plantes i un jardí que volta tot l'edifici.

L'equip de professionals que hi treballa es fonamenta en el tracte humà, el respecte a la intimitat i la privacitat, el manteniment de l'entorn i l'autonomia personal el màxim de temps possible. Igualment, es treballa per preservar el confort i la qualitat en els últims anys de la vida, acompanyant la família i donant-li suport durant tot el procés.

La Residència Sant Josep és una entitat pública i privada, ja que manté concerts a través de subvencions de l'ICASS (centre col·laborador) i l'Ajuntament de Mataró, per a gent gran amb pocs recursos i sense suport familiar.

Activitat del centre

La Residència Sant Josep és un centre que presta servei d'acolliment residencial de caràcter permanent. Està adreçat a persones grans amb un grau d'autonomia insuficient per portar a terme les activitats de la vida diària, que necessiten supervisió, ajuda o suplència constant i que tenen una situació sociofamiliar que els impedeix viure a casa seva.

S'ofereixen 62 places de residència assistida de les quals:

  • Persones grans independents amb poc suport familiar: 35 places
  • Persones grans amb dependències per a les activitats de la vida diària: 27 places
  • Estades temporals a fi de donar suport a les famílies en els períodes de vacances o en cas de problemes del cuidador principal.

A més, també disposa d'un Centre de Dia per donar servei a les persones grans durant tota la setmana.

Associació de Residents, Familiars i Amics (ARFA)

La Residència Sant Josep té una associació de familiars i amics (ARFA) que permet concretar, juntament amb la direcció de la residència, qüestions concretes del dia a dia dels nostres familiars i amics ingressats.

Si voleu participar a les activitats col·lectives, si teniu comentaris i/o propostes, si voleu estar informats del què anem fent i proposant, etc., podeu accedir-hi al l’enllaç del nostre blog i contactar amb nosaltres, us esperem!