Notícia
08/01/2020
Visites molt especials i regals per als infants ingressats

Els Reis van visitar la planta de Pediatria el passat dia 6, repartint il·lusió i joguines entre els més petits. Diferents entitats esportives i lúdiques també han volgut col·laborar i fer especials aquestes dates pels infants que no poden estar a casa.

Els infants que han hagut que passar les festes de Nadal ingressats a l’Hospital de Mataró, han pogut gaudir de les visites de jugadors de bàsquet de l’AE Boet Mataró; de representants de la Penya Barcelonista del Maresme; de jugadors del Club Joventut Handbol Mataró; de representants de la discoteca Das Andere i de jugadors de futbol del Club Esportiu Mataró. Tots ells han passat una estona amb els més petits i els han portat regals i joguines per fer més amable la seva estada a l’Hospital.


Durant aquests dies tan especials, s’han programat diferents activitats als centres del Consorci, perquè els pacients puguin viure un Nadal d’allò més especial, tot i no poder estar a casa seva.


A la Residència Sant Josep, diferents escoles de Mataró, Instituts d’Educació Secundària i Grups de playback han fet passar una bona estona als residents amb cantades de nadales, representacions teatrals, tallers de manualitats, concerts en directe i de playback. També han gaudir, com cada anys, de la visita del Cor Madrigalista, la Mare Noel i els Reis Mags.


A l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena s’han celebrat dues cantades de nadales, amb el Cor Madrigalista i amb alumnes de l’escola Joan Coromines. Els pacients també van rebre, el dia de Nadal, la visita especial de la Mare Noel.


I des del CAP de Mataró Centre s’ha organitzat una campanya solidària de recollida de joguines per als infants més desfavorits de la seva zona d’influència.


Des del Consorci volem donar les gràcies a totes aquelles persones i entitats que hi han col·laborat amb nosaltres per fer més especials aquestes dates a tots els pacients.


 Tornar enrere