Notícies
23/07/2020

L’obra, escrita pel periodista Benet Iñigo, recull testimonis de diferents sanitaris durant la crisi del coronavirus. En el capítol dedicat a "Els reforços" s’explica l’experiència viscuda pel Jordi Almirall i l’Aïda Martínez.

...
16/07/2020

L’equip de valoració i orientació a la discapacitat del Consorci ha començat aquesta setmana a atendre visites presencials, seguint totes les mesures de prevenció i seguretat. En aquests moments només poden accedir al centre, que es troba dins les instal·lacions de l’Hospital de Sant Jaume, aquelles persones amb cita prèvia confirmada. Per demanar informació o realitzar una consulta s’ha de fer per tel&e ...

14/07/2020

L’emprenedoria i el compromís dels nostres professionals han permès aportar solucions a les situacions noves generades durant la pandèmia de Covid-19. En són exemple aquestes sis noves línies d’actuació que es mantindran perquè milloren la tasca dels professionals i l’atenció als usuaris.

...
08/07/2020

L’objectiu d’aquestes accions és que tots els llits disposin de presa d’aire medicinal, d’un nou sistema d’intercomunicació pacient-infermera i de nova il·luminació LED. També s’aprofitarà per realitzar diferents treballs de reparació i millora d’alguns elements de les unitats.

...