Notícies
08/07/2020

L’objectiu d’aquestes accions és que tots els llits disposin de presa d’aire medicinal, d’un nou sistema d’intercomunicació pacient-infermera i de nova il·luminació LED. També s’aprofitarà per realitzar diferents treballs de reparació i millora d’alguns elements de les unitats.

...
07/07/2020

Es titula "Recuperant-se a planta" i explica com els pacients es poden sentir quan, després de passar la pitjor fase de la Covid-19 a l’UCI, passen a planta i es troben amb un cos esgotat, debilitat i adolorit. Conèixer com actua el nostre cervell davant aquesta situació és el primer pas per a fer front al pànic i a l’ansietat i prevenir, així, la prolongació del malestar emocional i l’angoixa.

...
06/07/2020

Aquest ha estat el balanç de la campanya interna de recollida d’aliments i productes de primera necessitat que s’ha dut a terme per ajudar a les famílies més necessitades del Maresme.

...
25/06/2020

El centre ja no té cap pacient positiu de SARS-CoV2 i les unitats d’hospitalització han tornat a recuperar la seva activitat habitual: psicogeriatria al primer pis i convalescència al segon i tercer pis. L’activitat ambulatòria -consultes externes i hospitals de dia- comencen la seva activitat de forma progressiva.

...