"Llibre Viu" arriba al Consorci

Els professionals i usuaris de l'Hospital de Mataró tenen al seu abast llibres i revistes de segona mà perquè, de forma totalment gratuïta, els agafin per llegir-los allà mateix o, si s'ho estimen més, se'ls enduguin a casa (no cal retornar-los). Aquest material de lectura es troba disponible en expositors de lliure accés, ubicats en diversos punts del centre. Progressivament, els expositors de "Llibre Viu" s'aniran instal·lant a la resta de centres del Consorci. 

En línia amb l’objectiu estratègic de millorar la humanització dels nostres centres, el Consorci s’ha adherit al projecte “Llibre Viu”. El promou l’entitat cultural del mateix nom, que recupera llibres fora d'ús i sense valor comercial actual, els selecciona per garantir-ne la qualitat i els classifica amb l’objectiu de facilitar l'intercanvi gratuït amb aquelles persones que ho desitgin.

D’aquesta manera, es dona una segona oportunitat a molts llibres que anirien irremeiablement a parar a la brossa. L’Hospital de Mataró és el primer centre del Consorci on s’han instal·lat expositors, que podeu trobar a

  • Vestíbul principal
  • Vestíbul de la planta -1 al costat de Radiologia
  • Hospitals de dia mèdic i oncohematològic
  • Unitat de Pediatria, i sala d’espera de les consultes externes de Pediatria

El manteniment dels expositors és possible gràcies a diferents professionals de l’Hospital, amants dels llibres, que s’hi han volgut implicar. A més, l'equip d'infermeria de salut mental s'ha encarregat de la decoració de les prestatgeries i de les capses que contenen els llibres. A tots ells, gràcies!!

Com puc col·laborar? Si tens llibres que voldries donar a Llibre Viu porta’ls al seu local, al barri de Rocafonda (carrer Poeta Punsola, 31). És millor que els truquis abans (tel. 93 796 38 01). En cap cas portis els llibres aquí.

RSC. Aquesta acció s’emmarca en la política de responsabilitat social del Consorci, aprovada el 22 de febrer passat (veure notícia), i intenta millorar el caràcter acollidor, amable i humà dels nostres centres alhora que col·laborem en la promoció de la lectura amb una entitat social del nostre territori.

[+] www.llibreviu.org