26 nous residents s’incorporen per a cursar la seva especialitat al Consorci

El Consorci forma residents en disset especialitats i actualment el col·lectiu de residents és de 87 professionals

Aquest any han quedat cobertes les 26 places que s'oferien d'un total de 17 especialitats. Cal destacar que enguany comptem amb un resident addicional d'infermeria a l'especialitat de Geriatria i un segon a la de Psicologia Clínica.

Ramon Cunillera, gerent del Consorci, i Pere Clavé, Director Acadèmic, donaran la benvinguda als nous residents (18 metges, 5 infermeres, 2 psicòlegs i 1 farmacèutic).

L'acte té l'objectiu de proporcionar una acollida adequada a aquests professionals tot incidint en la importància i el valor de la seva figura per a la institució. Actualment són 87 els professionals que fan la seva residència al Consorci i més de 320 els que s'han format als nostres centres.

Amb aquestes 26 incorporacions, el Consorci continua formant especialistes, des de l'any 1994 quan es va iniciar en la formació especialitzada. Des de llavors, ha anat incorporant places per a la formació de professionals de:

  • Medicina: Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Geriatria, Medicina Interna, Medicina Intensiva, Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Física i Rehabilitació, Obstetrícia i Ginecologia, Oncologia Mèdica, Pediatria i Psiquiatria.
  • Infermeria: Llevadores, Geriatria i Salut Mental.
  • Psicologia Clínica.
  • Farmàcia Hospitalària.

Les novetats d'aquest any són l'oferta d'una nova plaça d'infermeria a l'especialitat de Geriatria i una segona plaça a l'especialitat de Psicologia Clínica. D'altra banda, els residents iniciaran un curs d'immersió que es realitza al llarg del més d'octubre.