Continuen els canvis per millorar la qualitat assistencial del Servei d'Urgències

Es reforça el perfil docent de l'equip facultatiu per consolidar una plantilla especialitzada en atenció urgent. Aquesta acció és una de les millores derivades del projecte per redissenyar el procés d'atenció al pacient amb patologia mèdica a l'Hospital de Mataró, iniciat fa un any i mig.

El Servei d'Urgències ja ha consolidat el nou model organitzatiu implantat fa un any a les àrees d'Urgències i hospitalització mèdica amb l'objectiu que els pacients fossin atesos -i ingressats, en cas necessari- més ràpidament. 

Un equip expert i especialitzat. A partir d'ara, els metges d'Urgències (150 persones) disposaran d'una sèrie d'hores no assistencials per poder fer formació, recerca, docència o gestió, amb l'objectiu de desenvolupar la seva carrera professional, millorar els coneixements tècnics i poder oferir una atenció mèdica de més qualitat.

Potenciar la vessant docent del Servei d'Urgències. D'aquesta manera, també es prepara el Servei de cara a dotar-se de la capacitat docent necessària per convertir-se en unitat docent de la nova especialitat de Medicina d'Urgències, que es preveu que estarà en marxa el curs 2025-2026.

Projecte estratègic. El projecte de redissenyar el procés d'atenció al pacient amb patologia mèdica a l'Hospital de Mataró arrenca l'octubre del 2022 i és una de les línies del Pla estratègic 2025. Té quatre objectius: millorar l'experiència de pacients i de professionals, millorar els resultats en salut i millorar la sostenibilitat del procés assistencial.

[+] Notícies anteriors

Urgències de l'Hospital de Mataró
Urgències de l'Hospital de Mataró