Èxit de la "I Jornada d'optometria clínica del Maresme"

Un espai de formació i trobada per als professionals de l'optometria i l'oftalmologia de la comarca.

Amb l'objectiu de destacar l'important rol de l'optometrista en l'oftalmologia clínica actual i de fomentar la formació contínua per conèixer les últimes novetats i tècniques, es va celebrar divendres aquesta jornada a la Sala d'Actes de l'Hospital de Mataró. Hi van assistir més de 80 professionals i hi van participar com a ponents diversos professionals del Servei d'Oftalmologia del Consorci i d'altres centres com el Complex Hospitalari Universitari Moisès Broggi, Global Vision Care o Màcula Visió.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de la directora mèdica d'Atenció Especialitzada de l'Hospital de Mataró, Mònica Ballester, i del Cap de Servei d'Oftalmologia del Consorci, Joel Suarez. Aquest últim va destacar que, en el panorama actual de l'atenció mèdica ocular, els optometristes tenen un paper fonamental en el diagnòstic, tractament i maneig de moltes afectacions visuals, afirmant que "ja no és només un especialista en la correcció de la visió, sinó que avui dia és part integral de l'equip, treballant en estreta col·laboració amb l'oftalmòleg, per donar una atenció de qualitat al pacient".

Durant la jornada, els assistents han pogut ampliar la seva formació amb ponències centrades en matèries com l'ull sec, ambliopia, visió binocular, lents de contacte o proves diagnòstiques. A més, també s'han abordat les últimes novetats en recerca i innovació en aquest camp.

El gran èxit de convocatòria fa que aquesta cita es consolidi com una trobada anual dels professionals de l'optometria i l'oftalmologia de la comarca.

Inauguració de la jornada
Inauguració de la jornada