Més de la meitat dels articles del 2023 són de primer quartil

Durant l'any passat, els professionals del Consorci van publicar un total de 79 articles científics, 72 dels quals indexats. D'aquests, el 56% han estat publicats en revistes de primer quartil (les més rellevants de cada especialitat), mentre que en 2022 aquest percentatge va ser del 34%, el que suposa una important millora qualitativa.

El factor d'impacte global del Consorci ha estat el 2023 de 411,6. Aquest factor d'impacte mesura la repercussió que ha obtingut un article en la comunitat científica basant-se en el nombre de vegades que és citat per altres investigadors. Així mateix, el valor de l'impacte de les publicacions permet estimar la importància relativa de les revistes científiques en què es publiquen.

Aquestes són dades provisionals facilitades des de la Biblioteca del Consorci, que ha elaborat el document Publicacions Científiques CSdM 2023 que recull tots els abstracts dels articles científics amb autors de casa nostra que es van publicar l'any passat amb els següents indicadors bibliomètrics: factor d'impacte, quartil, categoria i posició de la revista. Podeu consultar aquest document en l'enllaç adjunt a la notícia.

Revistes científiques
Revistes científiques
Publicacions 2023
Publicacions 2023