Cafè i salut: un nou espai a Mataró per conversar, compartir i cuidar-nos

Els professionals del CAP Cirera-Molins organitzen mensualment xerrades gratuïtes sobre temes de promoció de la salut com alimentació, activitat física, aficions i relacions socials. Es fan amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró, al centre cívic de Molins, i avui és la primera activitat "Parlem de nutrició i alimentació saludable", amb la nutricionista Silvia Ribes i la infermera Mireia Bancells.

L'objectiu d'aquest cicle de xerrades és per promoure la salut i el benestar de la població, facilitar l'adopció i el manteniment d'estils de vida saludable, així com fomentar l'envelliment saludable i l'equitat treballant l'empoderament de les persones.

Durant el primer semestre de l'any es faran dues xerrades més:

  • 7 de maig: "Parlem de Voluntats anticipades i dret a decidir", amb la treballadora social Lourdes Machío i la referent de benestar emocional Lucia Giol.
  • 4 de juny: "Parlem de com passar l'estiu: hidratació, protegirse del sol...", amb les infermeres Ana Roces i Mireia Bancells.

Les activitats es reprendran durant el mes d'octubre amb temes de promoció i educació per a la salut que puguin interessar a la ciutadania.

Les xerrades són obertes a tots els veïns i veïnes de Mataró i les inscripcions s'han de fer al correu abscireramolins(ELIMINAR)@csdm.cat

Cafè i Salut
Cafè i Salut