El Consorci participa en el programa Innomed per impulsar la innovació en salut

El programa ha rebut una ajuda de la plataforma ITEMAS de l'Instituto de Salud Carlos III

Diferents centres sanitaris i de recerca s'han unit per desenvolupar un programa amb l'objectiu de compartir habilitats, coneixements i recursos per potenciar la innovació. Hi participen el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), l'Hospital Germans Trias (HUGTiP), l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, l'Institut Guttmann i l'Institut Català d'Oncologia (ICO) i de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP). Acaben de rebre una ajuda de la plataforma ITEMAS de l'Instituto de Salud Carlos III que permetrà potenciar la innovació i construir un ecosistema dinàmic que impulsi el creixement i la competitivitat.

Connectats per a la innovació en salut. El programa Innomed s'ha dissenyat amb l'afany de compartir experiències i fomentar la transferència de resultats, generar un impacte significatiu en l'àmbit de la salut i promoure el desenvolupament d'un teixit industrial sòlid a nivell regional i nacional. Les institucions col·laboradores busquen potenciar la innovació i construir un ecosistema dinàmic.

Tres grans eixos d'actuació. El programa està fonamentat en tres eixos: la cultura de la innovació, la incubació de projectes i la col·laboració público-privada. Per a cadascun, els responsables han definit una sèries de fites i indicadors que permetran valorar el compliment dels objectius.

A més dels centres sanitaris i de recerca mencionats, el programa compta amb el suport d'empreses de diferents àmbits: consultoria, farmacèutiques, productes sanitaris, empreses tecnològiques, capital risc... Hi participaran impartint formacions o explorant possibilitats de col·laboració en el desenvolupament dels projectes.

Grup Innomed
Grup Innomed