Andreu Aloy s'incorpora avui al Consorci com a director d'Estratègia i Qualitat

Fins ara era el responsable d'aquesta direcció a l'Hospital general de Granollers, centre on també havia desenvolupat les funcions de director general adjunt, i de director de qualitat i planificació.

El Consorci és una organització sanitària integral (OSI) i la direcció d'Estratègia i Qualitat serà la responsable de coordinar transversalment els diferents àmbits d'activitat: atenció primària, especialitzada, intermèdia, salut mental i dependència. Com el seu nom indica, també és responsable del disseny i desplegament de la política de qualitat, així com de la Planificació i del seguiment de les aliances del Consorci amb els centres sanitaris i socials del territori, entre altres tasques.

Andreu Aloy Duch és llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialista en medicina interna (Hospital de Terrassa) i doctor en Medicina per la Universitat internacional de Catalunya. Té un màster en Gestió i metodologia de la qualitat assistencial, és avaluador del model EFQM i auditor de certificació ISO 9001:2015.

Va iniciar la seva carrera professional al Consorci Sanitari de Terrassa. El 1983 s'incorporà com a metge adjunt a l'Hospital de Terrassa i l 1990 a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Va ser Cap d'Urgències i Emergències d'aquesta darrera entitat entre el 2002 i el 2006, any en què es va incorporar a l'Hospital general de Granollers.

És professor de màster de la Universitat Internacional de Catalunya, de postgrau de la Universitat de Girona, revisor de la revista científica Journal of Healthcare Quality Research i vocal de la Societat Espanyola de Qualitat Assistencial, actualment.

Fotografia d'Andreu Aloy
Fotografia d'Andreu Aloy