Estàs fent recerca o preparant la tesi? Vine a explicar-ho a la jornada científica "Ecosistema de Ciutats cuidadores"

El dia 1 d'octubre és la data límit per presentar l'abstracts els projectes d'investigació en l'àmbit salut, social o innovació, independentment de l'etapa en què es trobi. Fins a aquesta mateixa data també hi ha temps per participar en el concurs "Tesi en 3 minuts".

La Jornada Científica PECT Mataró- Maresme: "Ecosistema de Ciutats cuidadores" se celebrarà el 9 de novembre al Centre de Congressos Tecnocampus, amb l'objectiu principal d'explicar a la ciutadania la recerca i la innovació que s'està fent al Maresme en el marc del projecte PECT i de connectar grups de recerca per tal de multiplicar el coneixement a la comarca. També vol ser un espai de trobada entre investigadors, estudiants, empreses i professionals de l'àmbit de les cures.

Recerca feta al Maresme. Durant la jornada, es presentaran diferents estudis i assajos, en format comunicació oral o pòster, basat en l'avaluació dels abstracts enviats. Pot participar qualsevol professional que vulgui ensenyar la seva recerca feta al Maresme, independentment de l'etapa professional que es trobi. En aquest ENLLAÇ trobaràs la informació i el formulari d'inscripció.

Tesi en 3 minuts. Aquest concurs incentiva als estudiants de doctorat a explicar de forma breu, concisa i utilitzant un llenguatge planer el seu projecte, amb l'objectiu d'apropar la seva recerca a professionals no experts i difondre l'impacte que té a la comunitat. El guanyador s'emportarà una Alexa Echo Show 8 com a premi. Pots apuntar-te mitjançant aquest FORMULARI.

No ho dubtis i vine a donar a conèixer la teva investigació a la comarca!