Obertes les inscripcions a la 10a edició del Postgrau en Recerca i Innovació

El 14 de setembre comença aquesta formació semipresencial, una titulació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que comprèn un curs acadèmic sencer. S'adreça a residents a partir del segon any, facultatius i graduats assistencials interessats a fer recerca o una tesi doctoral. El Consorci l'ofereix de forma gratuïta als seus professionals interessats a investigar o fer projectes d’innovació.

El Postgrau en Recerca i Innovació en Ciències de la Salut s’adreça a residents a partir del segon any (primària, especialitzada, infermeria, psicologia), facultatius i graduats assistencials interessats a fer recerca o una tesi doctoral.

Inclou un temari revisat i actualitzat anualment i dividit en quatre grans mòduls:

  • Metodologia de la recerca biomèdica (15 ECTS)

  • Innovació i salut (6 ECTS)

  • Eines per a la recerca i la innovació (6 ECTS)

  • Treball final de postgrau (5 ECTS)

L'objectiu és assolir els coneixements bàsics de metodologia de la recerca i de la innovació amb la finalitat de proporcionar les eines necessàries per afrontar treballs de recerca i/o una tesi doctoral. Els objectius estan alineats amb els establerts en els programes específics de la formació especialitzada en salut i compleix amb les directrius del pla marc de gestió de la qualitat docent a Catalunya.

Programa del Postgrau en Recerca i Innovació en Ciències de la Salut (PDF 714,56 Kb)