13 alumnes presenten els seus treballs finals de postgrau

Ho van fer dijous passat, a la sala d'actes de l'Hospital de Mataró. Es tracta de la novena edició d'aquest Postgrau en Recerca i Innovació en Ciències de la Salut, una oferta formativa ja consolidada al Consorci, pel qual ja han passat més de 180 alumnes.

Entre els treballs presentats, la majoria en anglès, hi ha temes tan diversos com l'origen dels primers episodis psicòtics, la limitació del tractament de manteniment de la vida i potencialitat de donació després de la mort o la prevalença de seqüeles en pacients ingressats infectats per SARSCoV2.

Oferta consolidada. Amb nou edicions, aquest postgrau és ja una oferta consolidada i molt atractiva pels estudiants que realitzen la seva residència al Consorci, ja que ofereix els coneixements per desenvolupar al màxim les seves competències com a futurs investigadors i l'oportunitat d'acabar aquesta residència amb una tesi doctoral. El Postgrau també el poden fer, a part dels nostres residents, professionals del Consorci i residents de l'Hospital Germans Trias i Pujol. El pròxim 14 de setembre s'iniciarà la 10a edició d'aquest postgrau.

Llistat de treballs presentats (PDF 294,33 Kb)

Díptic Postgrau de Recerca i Innovació 2023-2024 (PDF 710,80 Kb)

Presentació treballs de Postgrau
Presentació treballs de Postgrau