El Consorci adjudica 126 llocs de treball fixos

Avui s’han adjudicat les places d'infemer/a, auxiliar d'infermeria, portalliteres, facultatiu del CAD, educadora social i terapeuta ocupacional, i avui es resolen les places de manteniment, rober, magatzem, comptabilitat, recursos humans, gestió de pacients, documentalistes, nutricionistes, treballadores socials, tècnics de farmàcia, metges i psicòlegs.

Més de 300 candidats van optar a aquestes places, que fins ara estaven coberts per professionals que tenien contractes pendents de convocatòria.

S'han convocat diferents categories i els llocs de treball s’ubiquen en els diversos centres del Consorci. Així, per exemple, s'han convocat 38 llocs de treball d'auxiliars d'infermeria, 32 infermeres (9 de les quals llevadores), 18 administratius, 12 metges, 3 portalliteres i altres com ara fisioterapeutes, mediadores socioculturals, nutricionistes, treballadores socials, tècnics de farmàcia, arxius o laboratori, etc.

El mes de maig passat es van realitzar les proves tècniques corresponents al procés d'estabilització de 78 llocs de treball, que han passat de tenir contractes temporals a fixos. Va ser el primer cop que el Consorci feia un procés de selecció mitjançant concurs-oposició. En paral·lel, es van estabilitzar 48 llocs de treball addicionals mitjançant concurs de mèrits (valoren l'experiència i la formació dels candidats, però no hi ha examen).

Aquestes convocatòries es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) el 29 de desembre de 2022 (número 822A).

Moment de l'adjudicació d'una de les places
Moment de l'adjudicació d'una de les places