L’Hospital de Mataró reobre l’heliport

Havia estat tancat prop d'un mes a causa de les obres d'adequació al nou marc normatiu, i a la incorporació de millores que segueixen les millors pràctiques internacionals. A més de guanyar en seguretat i eficiència, les obres permetran que l'Hospital de Mataró pugui acollir helicòpters a la nit.

D'entre les diverses millores, hi ha un nou indicador de la direcció del vent il·luminat internament per millorar la visibilitat i facilitar les operacions en condicions de baixa lluminositat o a la nit.

També s'hi ha instal·lat una estació meteorològica avançada completa, juntament amb un sistema de monitoratge, per  proporcionar informació actualitzada sobre les condicions meteorològiques locals, la qual cosa permet una presa de decisions més informada per a les operacions aèries.

Aquestes actuacions formen part del procés integral de millora dels equipaments de l'Hospital de Mataró i enforteixen encara més la capacitat de resposta del centre en situacions d'emergència. A més, permetran en un futur pròxim la implementació d'operacions nocturnes.

Vista general de l'heliport
Vista general de l'heliport
Vista del badalot
Vista del badalot