Dues professionals del Consorci, acreditades com professores universitàries en l'Àmbit de Ciències Mèdiques i de la Salut

Fomentar el progrés acadèmic i científic entre els professionals del Consorci i esdevenir un Hospital Universitari és un dels objectius del Pla Estratègic 2025En els últims mesos s'ha fet un pas endavant en aquesta direcció amb l'acreditació de Viridiana Arreola, logopeda, i Sandra López, cirurgiana, com a professores universitàries.

Aquesta certificació de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) permet a les dues professionals exercir com a professores universitàries agregades de les universitats públiques de Catalunya. A més, acredita que Sandra López i Viridiana Arreola han assolit el nivell d'excel·lència en recerca dins l'àmbit de Ciències Mèdiques i de la Salut i se'ls hi reconeix la capacitat investigadora necessària per accedir a una plaça de professorat agregat.

Els requisits per a ser acreditats són: estar en possessió del títol de doctor, demostrar una activitat universitària docent, i haver liderat projectes de recerca  amb factor d'impacte, durant més de tres anys. Aquests projectes de recerca són avaluats per l'AQU per a determinar no tan sols les revistes on han estat publicats sinó també la rellevància científica i social dels resultats aportats.

Viridiana Arreola i Sandra López, professores acreditades
Viridiana Arreola i Sandra López, professores acreditades