L'equip de marxa nòrdica del Consorci aconsegueix el seu segon repte: Cola de Caballo i la Vall d'Otal

Aquest cap de setmana, 35 professionals del Consorci ha estat a la vall d'Ordesa per fer dues sortides: el salt d’aigua Cola de Caballo i la Vall d’Otal. Els participants, alumnes de les diferents edicions del curs de marxa nòrdica del programa "Consorci Saludable", han estat acompanyats per tres guies professionals, l'Antonio, el Jordi i la Carme.

Un cap de setmana intens i divertit on tots els participants han gaudit de la natura que envolta el parc patural d'Ordesa i l'experiència de conviure amb companys del Consorci fora de l'entorn laboral.

L'excursió a la Cola de Caballo va ser dissabte, amb un recorregut d'uns 18 km que passa per diferents cascades. Diumenge, els participants van poder conèixer la Vall d'Otal, on els més valents fins i tot es van banyar.

Jo també vull caminar!  Moltes de les persones que han participat en els diferents tallers impartits per l'instructor i guia Antonio Brieba, així com altres treballadors que s'han anat afegint al grup, fan sortides diàries pels voltants de l'Hospital de Mataró i també participen en algunes caminades populars organitzades per diferents entitats.

Si ets professional del Consorci, i vols cuidar-te mentre camines, apunta't a la propera edició del curs de marxa nòrdica, que s'anunciarà a la intranet després de l'estiu.  

Consorci Saludable. La marxa nòrdica s'emmarca dins del programa Consorci Saludable, que promou el Servei de Prevenció de Riscos Laborals i que s'adreça exclusivament als professionals del Consorci. Té l'objectiu de promoure l'adquisició d'hàbits i rutines saludables a fi d'estimular el benestar físic i emocional, que és un dels eixos d'actuació de la política de responsabilitat social de l'entitat.

Quin serà el següent repte d'aquest equip?

Equip de marxa nòrdica del Consorci Sanitari del Maresme
Equip de marxa nòrdica del Consorci Sanitari del Maresme
Logotip del Consorci Saludable
Logotip del Consorci Saludable

Galeria d'imatges