En marxa el procés selectiu de 126 llocs de treball fixos

Aquesta setmana s'estan realitzant les proves tècniques corresponents al procés d'estabilització de 78 llocs de treball, que passaran de tenir contractes temporals a fixos. Aquest és el primer cop que el Consorci fa un procés de selecció mitjançant concurs-oposició. En paral·lel, s'estan estabilitzant 48 llocs de treball addicionals mitjançant concurs de mèrits (es valoren l'experiència i la formació dels candidats, però no hi ha examen).

Més de 300 candidats han optat a aquestes places, que actualment estan ocupades per professionals amb contractes pendents de convocatòria. S'han convocat diferents categories i els llocs de treball es desenvolupen en els diversos centres del Consorci. Així, per exemple, s'han convocat 38 llocs de treball d'auxiliars d'infermeria, 32 infermeres (9 de les quals llevadores), 18 administratius, 12 metges, 3 portalliteres i altres com ara fisioterapeutes, mediadores socioculturals, nutricionistes, treballadores socials, tècnics de farmàcia, arxius o laboratori, etc.

Aquestes convocatòries es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) el 29 de desembre de 2022 (número 822A).

Imatge de l'examen per l'assignació de places realitzat a la sala d'actes de l'Hospital de Mataró
Imatge de l'examen per l'assignació de places realitzat a la sala d'actes de l'Hospital de Mataró