Acte de comiat per als residents que finalitzen la seva especialització al Consorci

Divendres passat es va celebrar una trobada informal amb una xocolatada per acomiadar als 20 residents que acaben la seva formació especialitzada als diferents centres del Consorci. Metges, psicòlegs i infermeres que han compartit uns anys amb nosaltres, adquirint els coneixements i l'experiència que els permetrà continuar atenent pacients amb la màxima qualitat i excel·lència assistencial.

Però no a tots els diem adeu, ja que alguns d'ells, com l'Axel Muñoz (Medicina Familiar), l'Oriol Brugué (Psiquiatria), el José Guillermo Alejandro Catellani (Anestesia), el Carles Gil (Traumatologia), el Jordi Parisi (Medicina Intensiva) i la Gabriela Alenxandra Casinos (Medicina Interna), entre altres, continuaran treballant amb nosaltres, ara com a adjunts als seus serveis.

Durant la trobada, el gerent del Consorci, Rafael Lledó, ha agraït el compromís, la dedicació i l'esforç que han demostrat aquests professionals durant la seva estada als diferents serveis i els ha desitjat molts èxits en la seva carrera que ara comença. També ha volgut ressaltar la tasca dels tutors que han acompanyat als residents i que han participat activament en la seva formació.

Grup de residents que finalitzen la seva especialització
Grup de residents que finalitzen la seva especialització