Rafael Lledó, nou gerent del Consorci Sanitari del Maresme

El d'ahir va ser el primer Consell Rector presidit per Joaquim Casanovas

El Consell Rector el va nomenar ahir en substitució de Ramon Cunillera, a qui van reconéixer i agrair la seva gestió des del 2015. Lledó s'incorporarà al càrrec el dia 11 d'abril, tot just després de Setmana Santa.

Rafael Lledó Rodríguez, que té una extensa trajectòria en la gestió sanitària al nostre país, ocupava la direcció general de la Fundació Privada Hospital / Asil de Granollers des de l'any 2002.

Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), és metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i llicenciat en Psicologia de les organitzacions i el treball. A més, està diplomat en Gestió hospitalària (ESADE), en Mètodes estadístics en ciències de la salut (UAB), en Metodologia d'avaluació i millora de la qualitat (UAB) i té un màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària (UB i UPF). També ha cursat el Programa d'Alta Direcció d'Institucions Sanitàries a l'IESE.

Ha realitzat estades doctorals a Harvard School of Public Health (Boston), International Social Sciences Institute (Universitat d'Edimburg), Metropolitan Jewish Health System (Nova York) i Fairview Health Services (Minneapolis).

És professor associat de la Universitat Internacional de Catalunya i està acreditat com a Professor Ajudant Doctor per la Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) del Ministerio de Educación. El seu curriculum científic recull 95 publicacions, 84 ponències i 115 comunicacions en reunions nacionals i internacionals, a més de 48 premis i ajuts a la recerca.

Actualment, Lledó és el secretari general de Consorci Associació Patronal Sanitària i Social (CAPSS).