El Consorci beca 9 professionals perquè desenvolupin projectes de recerca o innovació

El comitè de direcció ha aprovat les sol·licituds que 2 professionals d'infermeria, 2 dietistes-nutricionistes, 1 psicòleg i 4 metges han presentat al Programa d'intensificació del Consorci. Els becats dedicaran el 20% de la seva jornada laboral a fer recerca clínica i/o finalitzar la seva tesi doctoral.

Dotació econòmica i beneficis. El Programa d'Intensificació del Consorci té una dotació de 100.000€ anuals per facilitar als professionals la realització de projectes de recerca o d'innovació. Els diners es destinen a contractar una persona que substitueix els professionals becats mentre aquests es dediquen als seus projectes de recerca.

Des de la seva posada en marxa, el 2019,  se n'han beneficiat 22 professionals, als quals cal afegir els 9 becats d'enguany.

Gràcies a la beca, aquestes persones dedicaran el 20% de la seva jornada laboral a fer recerca, ja sigui en format d'un dia a la setmana entre març i desembre, o bé dos mesos seguits.

Valoració dels projectes. A més del seu currículum, els candidats han acompanyat les sol·licituds d'una memòria del seu projecte científic de la qual s'han avaluat la qualitat científica-tècnica, l'aplicabilitat a la pràctica clínica i l'impacte científic-social.

Criteris de selecció. Un comitè de quatre persones vinculades a l'Unitat de Suport a la Recerca ha valorat els projectes i han fet una proposta de concessió d'ajuts al Comitè de Direcció del Consorci. Les beques van ser aprovades el passat 24 de febrer.

Propera convocatòria. Les beques del Programa d'Intensificació del Consorci es convoquen un cop a l'any. La propera convocatòria s'obrirà la tardor.