Acreditats per formar especialistes en radiodiagnòstic

L'Hospital de Mataró ha estat acreditat pel Ministeri de Sanitat com a unitat docent de radiodiagnòstic, i això permetrà formar, cada curs, un metge resident especialista en Radiologia. La Marta Abadal serà la tutora d'aquesta nova especialitat.

La durada de la residència de radiodiagnòstic és de quatre anys i, durant aquest temps, els residents hauran de realitzar un programa de rotacions per les diferents àrees del Servei, amb l'objectiu d'adquirir el coneixement i la pràctica necessària per a la realització de tota classe de proves radiològiques, tant diagnostiques com d'intervencionisme,  així com per interpretar-les i informar-les.

El Servei de Diagnòstic per la Imatge de l'Hospital de Mataró compta equips d'alta tecnologia renovats recentment i realitza en un any més de 130.000 exploracions radiològiques, 17.000 tomografies computades (TAC) i 9.000 ressonàncies nuclears magnètiques (RNM).

Amb aquesta nova acreditació, el Consorci compta ja amb 20 especialitats acreditades i oferta un total de 41 places per a residents de primer any.

Marta Abadal, tutora
Marta Abadal, tutora