Nova ubicació del Servei de Rehabilitació al soterrani 2

Dilluns 21 entra en funcionament el nou espai de Rehabilitació al soterrani 2, davant de les actuals consultes externes del Servei. L'espai comptarà amb un total de 340 m² en una mateixa planta.

El trasllat del gimnàs de rehabilitació, que fins ara es trobava a la planta baixa, suposa la reunificació de tot el Servei amb una mateixa planta en un espai d'uns 340 m² completament nou i que inclou gimnàs, sala d'exercici terapèutic, zona de treball per als fisioterapeutes, espai per a teràpia ocupacional, etc.

Per poder accedir al nou espai del gimnàs caldrà seguir la línia taronja situada a l'entrada de l'Hospital, primer passadís, passar davant de les consultes externes de la planta baixa (analítiques, pediatria, endocrinologia, oftalmologia, etc.) fins a arribar a l'ascensor que us baixarà al soterrani 2.

Aquest trasllat forma part del projecte de remodelació de l'Hospital, el principal objectiu del qual és l'ampliació del bloc quirúrgic, amb la construcció de dos nous quiròfans, així com una nova àrea de reanimació (REA) i una nova Unitat de Cirurgia Sense Ingrés (UCSI). Quan finalitzin les obres, l'Hospital de Mataró comptarà també amb un nou Hospital de Dia Oncològic de 600 metres quadrats a la planta baixa.

Aquestes obres, emmarcades dintre del procés d'inversions realitzades per Infraestructures de la Generalitat, tenen una durada de tres anys i una inversió prevista de 10 milions d'euros.