Nova senyalització a Consultes Externes

L'Hospital de Mataró ha re-nomenat les sales d'espera de les consultes externes i de l'àrea de Rehabilitació, al soterrani 2, per afavorir l'orientació als usuaris a partir de la informació proporcionada pel gestor de cues.

Les sales d'espera s'anomenen amb el número de la planta seguit d'una lletra per ordre alfabètic des del vestíbul, per exemple, a la planta baixa 0A, 0B, 0C... al primer soterrani S1A, S1B i així successivament.

Quant a les consultes s'ha simplificat la numeració, que ara és tota numèrica (desapareixen les lletres) i s'han produït modificacions en alguns àmbits perquè se n'han incorporat de noves.

Aquests moviments formen part de la millora del pla de senyalització i de la creació de nous despatxos per a les consultes externes, a més d'afavorir l'accessibilitat dels usuaris i usuàries a partir de les indicacions dels gestors de cues.

La nova senyalització s'emmarca en les obres de transformació de l'Hospital de Mataró i que culminaran amb una important ampliació del bloc quirúrgic i un nou Hospital de Dia Oncològic.