20 alumnes presenten els seus treballs finals de postgrau

Es tracta de la vuitena edició d'aquest Postgrau en Recerca i Innovació en Ciències de la Salut, una oferta formativa ja consolidada al Consorci, pel que han passat més de 160 alumnes.

Entre els treballs presentats aquesta setmana, tots en anglès, hi ha temes tan diversos com la incontinència fecal en dones; les diferències en la cognició social de pacients amb TEA i esquizofrènia, l'ús i característiques de les consultes virtuals entre Atenció Primària i Atenció Especialitzada o l'evolució i la mortalitat en pacients octogenaris sotmesos a cirurgia cardíaca.

Oferta consolidada. Amb vuit edicions, aquest postgrau és ja una oferta consolidada i molt atractiva pels estudiants que realitzen la seva residència al Consorci, ja que ofereix els coneixements per desenvolupar al màxim les seves competències com a futurs investigadors i l'oportunitat d'acabar aquesta residència amb una tesi doctoral. El Postgrau també el poden fer, a part dels nostres residents, professionals del Consorci i residents de l'Hospital Germans Trias i Pujol. El pròxim 29 de setembre s'iniciarà la 9a edició d'aquest postgrau.

Introducció a la recerca clínica. En la línia d'impulsar la recerca entre els professionals del Consorci, aquest any també s'ha posat en marxa la primera edició del curs "Introducció a la recerca i a la innovació" i que es va fer entre els mesos d'abril i maig. Hi van participar 11 professionals d'àmbits com infermeria, fisioteràpia, nutrició, treball social o psicologia, entre altres, interessats a iniciar-se amb algun projecte d'investigació.

Treballs finals de Postgrau (PDF 421,79 Kb)