19 professionals del Consorci, entrevistats al programa El Mirador per parlar de diferents aspectes de la covid

Un any més, Mataró Audiovisual ha estat el mitjà de comunicació oficinal del programa de captació de fons del Consorci "Impulsem la recerca". A part d'emetre diàriament l'anunci oficial de la campanya d'enguany,  "+salut x a un futur millor. Superem junts la covid al Maresme", el programa matinal El Mirador ha emès aquesta secció quinzenal d'entrevistes que va començar al novembre i ha finalitzat al mes de juliol.

Què és exactament el coronavirus i com afecta els nostres pulmons; els primers símptomes de la malaltia; la covid en embarassades i nounats; la nutrició dels pacients; la salut mental durant la pandèmia; el paper dels gestors covid, la seguretat de les vacunes o la covid persistent són alguns dels temes que s'han tractat durant aquests mesos, de la mà de professionals del Consorci.

La campanya "+salut x a un futur millor. Superem junts la covid al Maresme" té com a principal objectiu millorar a la nostra comarca l'abordatge de la covid, de les seves seqüeles i de la relació amb les famílies.