L'important nexe entre la salut mental i altres especialitat mèdiques

El Consorci organitza la X Jornada de Salut Mental, que es celebrarà divendres 25 de març a la sala d'actes de l'Hospital de Mataró, i està organitzada pel CSdM conjuntament amb la filial del Maresme de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

Es tracta d'una jornada on es tractarà sobre psiquiatria i psicologia d'enllaç amb altres especialitats mèdiques, com la neurologia, la cardiologia o l'oncologia, a fi d'oferir als pacients una atenció integral i de qualitat.

A part de la participació de diversos professionals del Consorci, la jornada comptarà també amb ponents de l'Hospital Clínic, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Universitari de Bellvitge, Parc de Salut Mar i Institut Català d'Oncologia (ICO). S'articularà en dos simposis, sobre neuropsiquiatria i sobre els aspectes psicopatològics en el trasplantament, i comptarà amb conferència sobre l'Ús de noves tecnologies en la teràpia psicològica on-line en pacients oncològics, impartida per Cristian Ochoa, cap del servei ICOnnecta't de l'ICO.

Podeu trobar el programa complet de la jornada adjunt a la notícia.

Programa de la jornada (PDF 616,40 Kb)