El punt de vacunació massiu de l’antic Hospital de Sant Jaume arriba a les 35.000 dosis

Compta amb un equip multidisciplinari -infermeres, tècnics de farmàcia i personal administratiu- amb professionals de la Primària del Consorci, de l'Hospital de Mataró i del mateix sociosanitari. La seva coordinadora, Miriam Serra, afirma que arribar a aquesta xifra ha estat possible "gràcies al gran esforç i compromís de tot el personal que treballa en aquest punt de vacunació".

Després de dos mesos i mig de funcionament, el punt de vacunació ubicat a l'Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena ha administrat ja més de 35.000 dosis de vacunes contra la covid. Aquest punt es va inaugurar el 14 de maig i compta amb quatre equips de vacunació que permeten tenir una capacitat per administrar unes 120 dosis per hora.

Aquest punt de vacunació massiu funciona de dilluns a divendres, en horari de matí i tarda, i per demanar cita s'ha de fer mitjançant el web www.vacunacovidsalut.cat. El tipus de vacuna que administren pot ser Pfizer, Janssen, AstraZeneca, depenent de la disponibilitat, i s'està vacunant a persones a partir dels 16 anys.