32 nous residents s’incorporen per a cursar la seva especialitat al Consorci

Com a novetat, aquest any s'ha incorporat Digestiu com nova especialitat acreditada, a més d'una segona plaça per a Cirurgia i Geriatria i tres places noves de Medicina Familiar i Comunitària.

Ramon Cunillera, gerent del Consorci, Pere Clavé, Director Acadèmic, Esther Mans, cap d'estudis d'atenció hospitalària i Juan Carlos Montero, cap d'estudis d'atenció primària, van donar ahir la benvinguda a aquests professionals, tot incidint en la importància i el valor de la seva figura per a la institució

El Consorci compta amb 18 especialitats acreditades i són uns 90 professionals -entre metges, infermeres, psicòlegs i farmacèutics- que actualment fan la seva residència als nostres centres. Amb aquestes 32 noves incorporacions, i des de l'any 1994 que es va iniciar la formació especialitzada, s'han format amb nosaltres més de 400 professionals. Des de llavors, s'han anat incorporant places per a la formació de les següents especialitats:

  • Medicina: Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Geriatria, Medicina Interna, Medicina Intensiva, Medicina Familiar i Comunitària, Medicina Física i Rehabilitació, Obstetrícia i Ginecologia, Oncologia Mèdica, Pediatria, Psiquiatria i Aparell Digestiu.
  • Infermeria: Llevadores, Geriatria i Salut Mental.
  • Psicologia Clínica.
  • Farmàcia Hospitalària.

Les novetats d'aquest any són la incorporació d'una nova especialitat acreditada, Aparell Digestiu, a més segona plaça per a Cirurgia i Geriatria i tres places noves de Medicina Familiar i Comunitària.