Nous dissenys de mascaretes solidàries contra la covid

Les podeu adquirir a botigues autoritzades o al Departament de Comunicació -pagament amb targeta o efectiu- a un preu de 7,50 euros la unitat o 15 euros el pack de tres. Els beneficis es destinaran a finançar els projectes de recerca que desenvolupen els nostres professionals sobre la covid i, sobretot, les seves seqüeles. Són mascaretes reutilitzables, de teixit certificat, còmodes i disponibles en sis dissenys exclusius.

Les mascaretes noves es presenten en cinc dissenys diferents, exclusius per a la campanya. Són transpirables, fresques, adaptables al nas i amb goma regulable per a les orelles. Estan confeccionades amb un teixit certificat antibacterià, hidròfug i reutilitzable fins a 50 rentades, d'acord amb el compromís ambiental del Consorci a fi de minimitzar els residus de paper.
Actualment les podeu adquirir al Departament de Comunicació o a les següents botigues:

  • Aprop Mataró: Botiga Online Capgròs
  • Boixet Calçats: Carrer Barcelona, 24, 08301, Mataró
  • Dalmata: Plaça de Cuba, 18, 08302, Mataró
  • Fagem: Carrer Germans Thos i Codina, 9, 08302, Mataró
  • Ponys Calçats: Plaça de les Tereses, 2, 08302, Mataró
  • System Perruquers: Carrer Tomàs Milans, 5, 08360 Canet de Mar
  • Vico: Carrer de Santa Teresa, 35, 08302, Mataró

També en línia amb la política de responsabilitat social del Consorci i de contribuir amb el teixit econòmic de la comarca, s'ha encarregat la confecció de les mascaretes a l'empresa mataronina tbist, que també ha volgut donar suport a la campanya i ha dissenyat els sis estampats exclusius de forma altruista.

La iniciativa s'emmarca en el programa Impulsem la recerca, que dedica la campanya d'enguany a la Covid-19 sota el lema "+ salut x a un futur millor. Superem junts la covid al Maresme".  

+ salut x a un futur millor

Es tracta d'una campanya de captació de fons per finançar projectes de recerca que impactin positivament en les condicions de vida dels maresmencs i maresmenques. L'objectiu és millorar l'abordatge de la malaltia, de les seves seqüeles i de la relació amb les famílies.

Actualment, el CSdM porta a terme 7 projectes propis d'investigació i participa en altres 10 projectes rellevants nacionals e internacionals. També treballa en la formació del personal de les residències de la tercera edat amb l'objectiu de contribuir a reduir l'impacte de la Covid-19 i també en accions de suport als ancians que viuen en família.

Què és Impulsem la recerca?

És una iniciativa que el CSdM va posar en marxa l'any passat per promoure la recerca biomèdica lligada a la comarca del Maresme i orientada a obtenir  resultats que impactin en la qualitat de vida dels seus habitants. Per això, els fons recaptats es destinen a projectes d'impacte local. Aquest programa es concreta en forma de campanyes anuals, que se centren en una malaltia concreta, d'alta incidència a la zona, i sobre la qual els equips professionals del Consorci ja investiguen.

[+] http://impulsemlarecerca.csdm.cat/

Aquests són els nous models d'adult disponibles
Aquests són els nous models d'adult disponibles