Per Sant Jordi, contes i roses al Consorci

Un conte per als més menuts i una rosa per als professionals

A més d’obsequiar amb una rosa als nostres professionals, avui celebrem la diada de Sant Jordi amb dos contes per repartir entre els infants que estiguin ingressats a l'Hospital de Mataró o que hagin de visitar-se o fer-se una prova en algun dels centres del Consorci.

Per als més menuts. Un any més, els infants ingressats o visitats avui tindran una sorpresa: seran obsequiats amb un dels dos contes infantils que tenim preparats per celebrar la Diada:

  • "La llegenda del Cavaller Valentí", un conte bilingüe català-anglès amb les il·lustracions en blanc i negre perquè els nens puguin pintar. És una donació que forma part del projecte literari "Per Sant Jordi, cap infant sense conte" iniciada el 2013 i del qual aquest any hem rebut 200 exemplars.
     
  • "El Drac de Kafolú", escrit per l'Anna Cabot, pediatra jubilada del Consorci amb il·lustracions de la M. Àngels Díez i del qual el Consorci n'ha imprès 250 exemplars.

Per als professionals. Aquest Sant Jordi us volem desitjar una bona diada amb l'obsequi d'una rosa per a tots els professionals, com agraïment al vostre compromís i professionalitat. La rosa es repartirà pels diferents centres i a l'Hospital de Mataró es posarà una taula al vestíbul del soterrani 2, davant del menjador en els següents horaris: de 7.30 a 9.30 i de 10.30 a 11.30 hores. Per al torn de tarda i nit, la supervisora de tarda s'encarregarà del repartiment.