Faristols solidaris, vols fer la teva aportació a la campanya “+Salut x a un futur millor”?

En diferents punts de Mataró trobareu instal·lats una desena de faristols solidaris per recollir donatius de la campanya "+Salut x a un futur millor - Superem junts la Covid al Maresme". Es tracta d'uns TPV que Banc de Sabadell posa a disposició d'entitats i institucions, per recollir donatius com a recolzament per a l'obtenció de recursos per als seus projectes.

Els faristols solidaris estan localitzats a diferents punts de la ciutat: Hospital de Mataró, CAP Cirera-Molins, CAP Mataró Centre, CAP Argentona, Mercat de la Plaça de Cuba, Farmàcia Colledeforn i, en breu, al Mataró Parc.

Incorporen un TVP contactless que permet realitzar donacions seguint unes senzilles i ràpides indicacions a la pantalla. Es pot pagar amb targeta de crèdit o mitjançant qualsevol dispositiu amb NFC (mòbil o smartwatch). Es tracta d'un sistema de pagament electrònic segur, similar al de qualsevol botiga o comerç però amb unes quantitats ja establertes (2€, 5€, 10€ i 15€) per a la realització de la teva donació.

La campanya d'aquest any "+Salut x a un futur millor - Superem junts la Covid al Maresme" té com objectiu desenvolupar projectes d'investigació i acostar els seus resultats a la millora de qualitat de vida dels ciutadans de la comarca,  a fer front a la pandèmia.

Actualment, el Consorci porta a terme 7 projectes propis d'investigació i participa en altres 10 projectes rellevants nacionals e internacionals. També treballa en la formació del personal de les residències de la tercera edat amb l'objectiu de contribuir a reduir l'impacte de la Covid-19 i també en accions de suport als ancians que viuen en família. Sense oblidar la pràctica d'actuacions dirigides a la humanització de l'entorn sanitari i les activitats continues d'informació i prevenció.

Faristol instal·lat a l'Hospital de Mataró
Faristol instal·lat a l'Hospital de Mataró
Faristol instal·lat a la farmàcia Colldeforn
Faristol instal·lat a la farmàcia Colldeforn
Faristol instal·lat al Mercat de la Plaça de Cuba
Faristol instal·lat al Mercat de la Plaça de Cuba