Ofertes de treball d'infermeria: puntuacions definitives i procés d’adjudicació

En el document adjunt a la notícia trobareu les llistes de puntuació definitives de les ofertes de treball d'infermeria del Pla de Garantia d'Estabilitat d’Ocupació, de la convocatòria pública de referència CSM059-20 i de la convocatòria de promoció interna CSM060-20.

Els propers 28 i 29 d'octubre se celebraran els actes d'adjudicació dels 120 llocs de treball de la convocatòria pública extraordinària d'infermeres d'acord amb la Llei 3/2017 i la llei 6/2018 de pressupostos generals de l'Estat en relació amb el pla d'estabilitat d'ocupació.

També es procedirà a la resolució de la convocatòria pública de referència CSM059-20 que contemplava l'oferta de 10 llocs de treball d'infermer/a per a la unitat de malalts crítics i a la resolució de la convocatòria de promoció interna de 3 llocs de treball d'infermer/a també per a la Unitat de malalts crítics, referència CSM060-20.

En el document adjunt a la notícia trobareu les llistes amb la puntuació definitiva, i al final de cada llista, s' informa de quins seran els candidats que hauran d'acudir a l'acte de l'adjudicació, així com el lloc, la data i l' hora.

Si, per qualsevol motiu justificat, algú no pot assistir a aquest acte, pot delegar la seva assistència en un company que haurà d'acudir en el dia i l'hora assignat amb el document de delegació adjunt degudament complimentat i signat i acompanyat de la fotocòpia del DNI.

Llistat de torn/horari (PDF 596,61 Kb)

Document delegació acte resolució places (PDF 385,97 Kb)