Ofertes de treball d'infermeria: puntuacions provisionals

El passat 10 de juliol es van publicar les ofertes de treball d'infermeria del Pla de Garantia d'Estabilitat de l'Ocupació que consoliden 120 llocs de treball. En el document adjunt a la notícia trobareu les llistes de puntuació provisional de la convocatòria pública extraordinària d'infermers/es d'acord amb la Llei 3/2017 i la llei 6/2018 de pressupostos generals de l'Estat en relació al pla d'estabilitat d'ocupació, i de la convocatòria pública de referència CSM059-20.

Les sol·licituds de revisió de puntuacions es poden demanar a partir de la data de la publicació de les llistes provisionals a través del correu seleccio.personal(ELIMINAR)@csdm.cat i hi ha cinc dies hàbils per exercir aquest dret. El termini es tancarà el dia 22 d'octubre a les 14 hores. Heu de concretar de manera justificada quin és l'apartat que vulgueu que es revisi. No s'acceptaran sol·licituds de revisió genèriques de totes les puntuacions.

Un cop tancat el termini de sol·licitud de revisió, el comitè de selecció es tornarà a reunir per valorar les reclamacions rebudes i esmenar, si s'escau, el llistat de puntuacions. Aquest llistat serà definitiu, i es publicarà a la intranet i a la web del Consorci.