15% de descompte en el Màster en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment

Són uns estudis dissenyats pels professionals de la salut que tinguin la necessitat millorar les seves competències en recerca

Es tracta d'un màster amb titulació oficial de la Universitat Pompeu Fabra, que es cursa al Tecnocampus i que té com a objectiu formar professionals de la salut en l'àmbit de la recerca de les malalties cròniques i l'envelliment. Els treballadors del Consorci compten amb un descompte especial per cursar aquests estudis.

El proper 9 d'octubre s'inicien les classes del Màster en Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment, organitzat per l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus i amb la col·laboració del Consorci Sanitari del Maresme, la Fundació TIC Salut Social, l'Hospital Clínic de Barcelona, el Parc Sanitari Pere Virgili, l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol) i Fecunmed. Una formació única en aquest àmbit que ofereix un nou enfocament: abordar l'atenció integrada al pacient i els seus familiars des de diferents dimensions: la social, la clínica, l'econòmica i de cures.

Atenció integrada social i sanitària. L'elevada prevalença de les patologies cròniques que conformen el treball diari dels professionals de la salut i l'envelliment de la població, fan que l'atenció integrada social i sanitària s'hagi convertit en una prioritat dels serveis socials i sanitaris a Catalunya. Els principis que fomenten aquest màster i que l'han consolidat en el temps són:

  •  Un enfocament pluridisciplinari i multidimensional que aborda problemes de salut prevalents des de les diferents dimensions: social, clínica, econòmica i de cures.
  • Els professionals de la salut treballen diàriament amb pacients amb malalties cròniques i en edat avançada.
  • La integració de l'atenció social i sanitària és una necessitat urgent per al nostre sistema de salut. El pacient ha de situar-se en el centre d'aquest sistema.
  • La formació de màster permet als professionals de la salut accedir a programes de doctorat i treballar en línies de recerca relacionades amb la cronicitat i l'envelliment.

A qui va dirigit? Es tracta d'un Màster dissenyat pels diferents professionals de la salut -infermers, metges, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes i nutricionistes- que tinguin la necessitat d'aprofundir en el coneixement de les malalties cròniques i l'envelliment i millorar les seves competències en recerca.

Més informació i inscripcions aquí

Programa del màster (PDF 1,92 Mb)