Tast de Jazz a Sant Josep

Diferents grups internacionals i de renom van actuar"

Els passats dies 29, 30 i 31 d'agost es va celebrar el festival Tast de Jazz de Mataró al pati exterior de la residència.

La 8a edició del 'Tast de Jazz' de Mataró es va celebrar dels dies 29 al 31 d'agost al pati de la residència de Sant Josep. Una vegada més, el festival va combinar el millor jazz del país amb propostes internacionals sorprenents i destacades. 

Aquest festival neix a Mataró com una iniciativa per crear activitat cultural dins la ciutat. Es va celebrar durant els primers anys a la Torre Llauder i es va traslladar després al pati de la residència Sant Josep. Durant tres dies van actuar els grups  August Tharrats Trio & Amadeu Casas; Dea Trio & Stefano Di Battista "Secret love" i Michele Hendrick Quintet.

El públic, entre el qual estaven els residents de Sant Josep, van poder gaudir de bona música en directe, a més d'una oferta gastronòmica i un tast de vi.

El 'Tast de Jazz' està organitzat conjuntament per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Associació Jazz Maresme i Fabrés Produccions.

DEA Trio, un dels grups convidats
DEA Trio, un dels grups convidats