Els treballadors del Consorci recullen 700 kg d’aliments

Els productes recollits estan destinats a l'ajuda de les famílies més necessitades a causa de la crisi provocada per la Covid-19

Aquest ha estat el balanç de la campanya interna de recollida d'aliments i productes de primera necessitat que s'ha dut a terme per ajudar a les famílies més necessitades del Maresme.

En resposta a la crida per portar aliments i productes de primera necessitat destinats a l'ajuda de les famílies més necessitades a causa de la crisi provocada per la Covid-19, els nostres treballadors han aportat uns 700 kg aproximadament. A aquesta quantitat se li suma uns 500 kg d’arròs donats pel Grup Alimentari Disteco de Parets del Vallès.

Els productes que s'han recollit han estat molt diversos, des de llet, llet infantil, farina, bolquers, llegums, llaunes, productes d'higiene i de neteja.

Les donacions recollides als centres de Mataró han estat lliurades al Centre de Distribució d'Aliments Entorn de Mataró per distribuir entre la població vulnerable de la ciutat. Els productes recollits al CAP d’Argentona s'han donat a Creu Roja d'Argentona per a la distribució a la mateixa població, Dosrius i Òrrius.

Moltes gràcies per les vostres aportacions!

Recollida de les donacions a l'Hospital de Mataró
Recollida de les donacions a l'Hospital de Mataró
Campanya al CAP d'Argentona
Campanya al CAP d'Argentona
Alguns dels productes recollits
Alguns dels productes recollits