Curs: L'entrevista motivacional. Nivell 1

Curs

Durant el mes de novembre es durà a terme la primera edició d'aquest curs, adreçat a professionals de l'àrea de de salut mental i addicions del CSdM, inclosos els residents. L'imparteix Rosa Hernández, psiquiatra i coordinadora de l'àrea ambultòria de salut mental del Consorci Sanitari del Maresme.

15.00h - 20.00h Aula d'activitats

L'entrevista motivacional és un tipus d'entrevista, centrada en el pacient, que vol ajudar a explorar i resoldre les contradiccions sobre conductes o hàbits insans. Pretén augmentar la consciència dels pacients sobre els riscos de salut i la seva capacitat per poder realitzar un canvi en el seu estil de salut. Amb aquest curs es presenten els elements bàsics d'aquest tipus d'intervenció amb l'objectiu de capacitar els professinals per començar a aplicar-la de forma immediata en la seva pràctica clínica.

Per a més detalls sobre el contingut i el programa, consultar el document adjunt.

El curs, de 20 hores de durada, té format presencial i les classes s'impartiran a l'aula d'activitats de l'Hospital de Mataró els dies 2, 3, 9  i 10 de novembre en horari de 15 a 20 hores.

L'assistència és gratuïta però les places són limitades i cal enregistrar-se abans del 17 d'octubre a través de la nostra plataforma de formació en línia.

Programa del curs (PDF 563,16 Kb)