Notícies
27/05/2020

La campanya d’aquest any està dirigida a la població jove, per sensibilitzar-la sobre la importància de no iniciar-se en el consum de tabac, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac. Per commemorar-ho, donada la situació actual per la Covid-19, s’ha obert la pàgina d’activitats de la Setmana Sense Fum.

...
26/05/2020

Paloma Fernández, psiquiatre de l’Hospital de Mataró, i l’il·lustrador de la revista "El Jueves", Julio A. Serrano, han creat, de forma altruista, una guia visual en format còmic per facilitar als pacients de Covid com abordar l’ansietat i les emocions en aquest període de pandèmia.

...
22/05/2020

Els professionals dels tres CAPs ha fet un gran esforç i una important tasca durant dues setmanes, que ha permès obtenir una fotografia real de la situació d’aquests centres en relació amb la pandèmia per Covid-19.

...
19/05/2020

Es tracta d’una mesura amb beneficis demostrats tant per a la mare com per al nadó, que només passen una nit a l’Hospital i reben a casa la visita de la llevadora. L’experiència ha estat molt positiva, desmedicalitzant el postpart i facilitant el retorn al nucli familiar, i donat l’èxit, es valorarà la seva continuïtat sempre que no hi hagi cap complicació en el part ni en el postpart per a la mare i el beb ...