Notícies
28/02/2020

Amb l’objectiu de mantenir informada a la població, el Departament de Salut ha elaborat una sèrie de materials divulgatius que es poden consultar al web Canal Salut. També recorden que, davant qualsevol dubte, es recomana trucar al telèfon 061 Salut Respon, un servei que s’ha reforçat per atendre to ...

25/02/2020

La jornada celebrada dilluns a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró està emmarcada en els actes de la Mobile Week a Mataró, que té l’objectiu d’apropar les tecnologies més punteres a la ciutadania. Es van presentar quatre propostes tecnològiques liderades per professionals del Consorci i relacionades amb apps i amb aplicacions d’intel·ligència artificial en salut i hospitals.

...
21/02/2020

La Bibliogràfica en Medicina Intensiva (BMI), en aquesta segona edició, es consolida com una cita anual de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC). Es va celebrar ahir a la Sala d’Actes de l’Hospital de Mataró i es van presentar les 22 publicacions de l’any 2019 que han estat considerades rellevants pels experts en diferents matèries.

...
17/02/2020

Es tracta del Màster i del Postgrau en Alteracions de la Deglució, on participen el Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’European Society for Swallowing Disorders (ESSD). És una formació multicèntrica que ha reunit aquest mes de febrer a un grup de 25 professionals d’arreu que estan fent la part pràctica durant tres setmanes a l’Hospital de Mataró.

...