Notícies
14/03/2020

En el marc de l’actual epidèmia del coronavirus SARS-CoV-2, i amb l’objectiu de garantir l’atenció sanitària a la població que més la necessita, el Consorci Sanitari del Maresme reorganitza l’activitat assistencial dels seus centres. Els equips se centraran en atendre els pacients hospitalitzats i les visites urgents, a més de la realització de canvis organitzatius als altres centres gestionats pel Consorci. Aqueste ...

13/03/2020

Les noves mesures organitzatives que adopta el Consorci per prevenir el contagi del SARS-CoV-2 i que afecten les cafeteries, tenen l’objectiu de minimitzar les aglomeracions en espais tancats.

...
11/03/2020

Amb l’objectiu de protegir als nostres pacients d’un possible contagi de coronavirus, es restringeixen temporalment les visites i s’anul·len les activitats de voluntariat. Al CanalSalut trobareu un senzill test per si creus que pots estar afectat per coronavirus SARS-CoV-2.

 

...
09/03/2020

El CAP s’ha ampliat amb quatre consultes, dues mèdiques i dues per infermeria, que permetran un millor funcionament del centre. Aquests mòduls prefabricats són una mesura provisional fins que es construeixi el nou edifici.

...