Notícies
22/03/2020

El passat divendres, el Consorci va fer una crida a les empreses, entitats i ciutadania de la comarca perquè donessin material sanitari per als professionals dels seus centres davant de l’epidèmia de COVID19. La resposta ha estat immediata i el mateix divendres es va rebre un volum de material sanitari (mascaretes quirúrgiques, d’alta protecció i bates quirúrgiques) equivalent al que necessita l’Hospital de Mataró per funci ...

20/03/2020

Si la teva empresa disposa de material de protecció, especialment mascaretes FFP2 i FFP3 o bates impermeables, i vols realitzar una donació, posa’t en contacte amb el departament de compres del Consorci Sanitari del Maresme a través del correu electrònic alopez@csdm.cat o del telèfon 609 850 617. Moltes gràcies!

...
19/03/2020

El Departament de Salut ha posat en marxa una nova aplicació mòbil per facilitar una comunicació personalitzada amb la ciutadania i poder fer front al coronavirus. Es diu StopCovid19Cat i permetrà tenir constància dels nous casos de persones amb símptomes de coronavirus i poder fer-ne un seguiment.

...
17/03/2020

A causa de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, només s’atendran els casos més urgents de manera presencial.

...