Notícies
05/02/2020

Aquest curs escolar 2019-2020 es realitzaran dues sessions per ajudar a prevenir aquest tipus d’addicció entre els més joves, adreçades a les famílies de Mataró. Estan organitzades pel Servei de Protecció Civil i Salut de l’Ajuntament de Mataró i les impartiran professionals de la Unitat d’atenció al joc patològic i altres addiccions no tòxiques del Consorci.

...
31/01/2020

La majoria, no sap que aquest problema es pot tractar i solucionar. El Consorci Sanitari del Maresme compta amb una nova Unitat Funcional del Sòl Pelvià a la que ja han estat derivats 96 pacients.

...
23/01/2020

L’objectiu de l’obra és abordar una problemàtica greu i complexa d’aquests pacients i que es pugui utilitzar conjuntament amb els professionals en el transcurs de les teràpies. L’autor és el psicòleg Álvaro Frías.

...
20/01/2020

Des del passat mes de desembre, els pacients en procés oncològic en tractament actiu al Servei d’Oncologia de l’Hospital de Mataró es poden beneficiar de l’Artteràpia en uns nous tallers setmanals. La iniciativa és impulsada per la Fundació Nous Cims amb la col·laboració de la Fundació K¨¡lida, amb l’objectiu de millorar el benestar emocional d’aquestes persones.

...