Inici / Estudis de doctorat
Estudis de doctorat

El Consorci Sanitari del Maresme vol contribuir a la recerca mèdica facilitant les tesis doctorals dels seus professionals i les seves professionals. Per fer-ho disposa d’una unitat de recerca (Fundació Privada Salut del Consorci Sanitari del Maresme) que els ofereix suport metodològic, una sala polivalent on poden treballar i professionals doctors amb una trajectòria reconeguda que els poden dirigir la tesi, així com la possibilitat d’adscriure’s a les principals línies de recerca de l’Hospital.

 

Els estudis de doctorat, d’acord amb el RD 99/2011, de 28 de gener, pel qual es regulen els ensenyaments oficials de doctorat, estableix a l’article 8.1 que “la universitat, d’acord amb allò que estableixi la seva normativa, definirà la seva estratègia en matèria de recerca i de formació doctoral (...)” . I a l’article 8.2 estableix que “l’estratègia esmentada disposarà preferentment d’aliats externs (...), expressada mitjançant un conveni de col·laboració".

 

L’Hospital de Mataró presenta regularment les tesis doctorals a la Sala d’Actes i l’assistència és molt recomanable per als residents.