Inici / Informació per a l'usuari
Informació per a l'usuari

El dia d’ingrés i el dia de l’alta
El dia de l’ingrés a l’hospital cal presentar tot l’expedient administratiu i la documentació necessària. En el moment de l’ingrés el metge determinará el temps aproximat d’estada de cada pacient, en funció de les seves necessitats d’atenció sanitària.

 

El dia de l’alta, cal que deixi l’habitació lliure entre les 10 i les 12 hores.

 

L’ingrés i l’alta per descans familiar es pacta a l’entrevista d’avaluació prèvia al dia de l’ingrés.

Respecteu la intimitat dels pacients

Procureu que a l’habitació només hi hagi els familiars o cuidadors habituals de cada pacient. Els pacients que vulguin rebre altres visites o trobar-se amb altres pacients de la mateixa unitat poden fer servir les sales d’estar.


No es permet tenir la ràdio o televisió encesa a partir de les 22 h sense auriculars.

No es pot sortir del centre

No es permet que els pacients surtin del centre, excepte amb autorització terapèutica signada pel metge responsable.

Objectes de valor
L’Hospital no es fa responsable dels diners i els objectes de valor que els pacients tinguin a l’habitació ni de l’aparell de televisió que portin de casa.

Menjar i medicació
Respecti els horaris dels àpats i de la medicació. No es permet tenir menjar ni begudes alcohòliques a les habitacions.

Higiene personal
Cada pacient ha de portar de casa els articles d’higiene personal (colònia, raspall i pasta de dents, desodorant, màquina d’afaitar, etc.).


En cas d’utilitzar pròtesis dental, cal portar de casa un recipient i el producte amb el qual es rentin habitualment.

 

Els pacients en règim d’hospital de dia han de portar els bolquers i la medicació de casa (el seu metge de família els proporcionarà les receptes).

Roba i calçat
Els pacients han de mantenir una bona higiene personal i han de vestir amb roba neta. Sempre que l’estat del pacient ho permeti, cal que es vesteixi amb roba de carrer que sigui còmoda i calçat apropiat. La roba ha d’anar marcada amb el nom del pacient i el nombre de peces ha de ser suficient per permetre els canvis

Articles ortopèdics

En cas que utilitzi algun article ortopèdic (cadira de rodes, caminador, bastons, etc.) el centre els els proporcionarà durant la seva estada.

Serveis de perruqueria i podologia
Els pacients tenen a la seva disposició el servei de perruqueria-barberia i el servei de podologia. Els horaris i els preus d’aquests serveis es poden consultar a la Recepció de l’Hospital i a la sala de perruqueria.

Bugaderia

La neteja de la roba és responsabilitat de la família. En cas que el pacient no tingui família, se’n farà càrrec el Servei de Bugaderia de l’Hospital.

En el document adjunt podeu trobar informació complementària sobre la vostra estada al centre.