Notícia
09/03/2020
En funcionament les noves consultes de Cirera Molins

El CAP s’ha ampliat amb quatre consultes, dues mèdiques i dues per infermeria, que permetran un millor funcionament del centre. Aquests mòduls prefabricats són una mesura provisional fins que es construeixi el nou edifici.

Satisfacció dels veïns. La setmana passada van visitar les noves instal·lacions la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Mataró, Laura Seijo, la Cap d’àrea de Serveis a la Ciutadania, M. Àngels Briansó i representants de les quatre associacions de veïns de la zona: Cirera, Molins, Vista Alegre i Camí de la Serra. Tot i que els veïns insisteixen en la necessitat de comptar aviar amb el nou centre, es van mostrar satisfet amb aquesta ampliació i van valorar positivament que els mòduls hagin quedat integrats com a continuïtat del CAP.

 

Nou edifici. El maig de 2019, l’Ajuntament de Mataró va aprovar les modificacions del Pla de millora urbana i del Pla especial d’equipaments Mataró-Nord per la construcció d’un nou CAP Cirera-Molins molt a prop de l’actual, a la cantonada de la carretera de Cirera amb la ronda de Frederic Mistral. El nou edifici tindrà un sostre edificable d’uns 1.700 metres quadrats, amb planta baixa i un màxim de dues plantes superiors.

 

Les obres es duran a terme per part de la Generalitat, i es fan a requeriment del Servei Català de la Salut (SCS).


 Tornar enrere