Notícia
13/12/2019
Homenatge als treballadors jubilats

El passat dimecres dia 4 de desembre, la sala d’actes es va omplir en un emotiu acte per agrair la feina i el compromís de les persones que s’han jubilat del Consorci entre el 2016 i el 2019.

La regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Mataró, Laura Seijo, el president del Consoci, Josep Mañach, i el gerent, Ramon Cunillera, van inaugurar aquest acte que va reunir a unes 70 extreballadors del Consorci més els seus acompanyants.

 

Una jornada de retrobaments on també van participar quatre representants de professionals jubilats que van explicar la seva experiència, els seus records i la seva vinculació actual amb la institució: Jordi Almirall, representant de l’Associació de Metges del CSdM; Margarita Carol, representant administrativa; Pepa Quer, representant d’Infermeria i Mariel Nieto, coordinadora de voluntariat del CSdM.

 

Els assistents van poder també compartir els seus records i experiències amb la resta, ja que es va obrir un micròfon perquè tothom pogués parlar. La jornada va finalitzar amb un refrigeri a l’espai expositiu.

 

Un acte amb què el Consorci ha volgut les gràcies a tots els professionals jubilats i reconèixer la seva professionalitat i el seu compromís.


 Tornar enrere