NotÝcia
28/11/2019
A tots els voluntaris i voluntÓries.... moltes grÓcies!

El Consorci ha volgut agrair la feina que fan diferents associacions que realitzen voluntariat als nostres centres amb un acte de reconeixement que es va celebrar dimarts amb la presència l’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora de Benestar Social i Promoció de la Salut, Laura Seijo, el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera i la coordinadora de voluntariat, Maribel Nieto.

En aquesta jornada s’ha agraït la feina realitzada per les següents associacions, que són les que actualment fan algun tipus de voluntariat:

 

 - AECC-Catalunya contra el Càncer: acompanyament a pacients oncològics

- Fundació Hospital: acompanyament a pacients del PADES 

- Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé: tallers de cura de la pell del pacient oncològic

- Nou Cims: tallers d’Artteràpia a Oncología

- Somriures Conjunts: activitats d’entreteniment per als infants ingressats a la Unitat de Pediatria


Fem Voluntariat, Fes Voluntariat. L’acte s’emmarca en la setmana del voluntariat (del 25 al 29 de novembre) que celebra l’Ajuntamentde Mataró sota el lema "Fem Voluntariat, Fes Voluntariat" amb l’objectiu de ser un aparador de la diversitat d’experiències que hi ha a la ciutat i com un espai de reconeixement vers les persones voluntàries.


Exposició. Durant tota la setmana també es pot veure al vestíbul principal de l’Hospital una exposició per conèixer la feina d’aquestes entitats i dels voluntaris que dediquen el seu temps i esforç desinteressat a acompanyar pacients i familiars.


 Tornar enrere